Miksi Voittamosta tuli Voittamo?
Miksi Voittamosta tuli Voittamo?

Miksi Voittamosta tuli Voittamo?

Inka Partanen
31.10.2022

Näin Voittamosta tuli Voittamo

Voittamo Oy on syntynyt intohimosta sisällöntuotantoon ja digitaaliseen kasvuun sekä perustajien vuosikymmenten kokemuksen varaan. 

Voittamo on kuitenkin myös muuta – se on lapsuuden kesäpäivä, yllättävä kohtaaminen, toiveiden täyttymys ja rohkea loikka.

Kesä 1988

Aurinko kärventää keskellä saarta sijaitsevaa kesämökkiä. Aikuiset hikoilevat kattoremontin parissa, lapset rakentavat majaa läheiseen metsikköön. On niin kuuma, että oja  kuivuu ja nurmi kärventyy kellanruskeaksi.

– Lähdetäänkö Voittamolle uimaan?

Inka 10 vuotta pakkaa kassiin pyyhkeet ja Marie-keksit, ja koko perhe lähtee virkistäytymään läheisen Voittamonlahden rantaan.

Kesä 1999

Inka 21 vuotta aloittelee ensimmäistä työpäiväänsä toimittajana paikallislehden toimituksessa. Työhuoneen ovi aukeaa varovasti.

– Moi, mä olen Jussi, mäkin tulen tänne kesätöihin. Ei löytynyt kämppää, saanko muuttaa sun luo asumaan?

Kolme vuotta myöhemmin Inka & Jussi ovat naimisissa.

Kesä 2016

Etsintäkuulutus mökkisaaren postikopin seinällä: “Saarta rakastava perhe haluaa ostaa kesämökin, sukulaisten nurkissa on jo ahdasta”.

Vuotta myöhemmin Inka & Jussi allekirjoittavat kauppakirjan kesämökistä – joka sijaitsee Voittamolla, tietenkin.

Kesä 2022

Korona on laittanut maailman polvilleen, sota Ukrainassa on juuri syttynyt ja hinnat nousevat raketin lailla. Inkalla & Jussilla on kolme aktiivista lasta, sähkölämmitteinen omakotitalo ja asuntolaina, jonka korko laukkaa kilpaa inflaation kanssa. Kesäilta Voittamolla johtaa suuriin keskusteluihin uusista, yhteisistä seikkailuista.

– Juuri nyt on varmasti hyvä hetki perustaa yhteinen yritys.

Voittamo Oy on syntynyt.

Voittamo Oy

OTA YHTEYTTÄ

12 + 10 =