Voittamo
Koulutus ja projektit

Koulutus ja projektit

koulutuspaketit

Haluan optimoida sisällöt paremmin kuin kilpailija ja saada uusia ideoita.

SISÄLLÖNTUOTTAJAN HAKUKONEOPTIMOINTI

Kenelle: Sisällöntuottaja tai markkinoinnin osaaja, joka suunnittelee ja kirjoittaa sisältöjä verkkoon. Osaa jo perusteet ja haluaisi kurkottaa SEO-tekemisessä seuraavalle oksalle. Koulutus ei vaadi mitään teknistä osaamista, kuten sisältöjen ei hakukoneoptimoinnin pitäisikään – riittää, että osallistuja osaa tuottaa sisältöä.

Koulutus: Kolmen tunnin koulutuksen aikana käydään tiiviisti läpi hakukoneoptimoinnin yleiset perusperiaatteet ja sitten syvennytään kunnolla tekstin ja kuvan optimointiin sekä sisältökokonaisuuksien suunnitteluun SEO-näkökulmasta. Jos osallistuvalla ryhmällä on jo valmista julkaistua sisältöä, siihen liittyvä analyysi ja kehitysideat voidaan sisällyttää koulutukseen. Vaihtoehtoisesti tehdään tiivis harjoitustyö yhdessä.

Toteutus: Kesto 3 h. Onnistuu livenä, etänä ja hybridinä. Ihanteellinen ryhmäkoko alle 15 henkeä.

Hinta: Alk. 2500 euroa (etäyhteyksin)


Haluan oppia hallitsemaan viestitulvaa, tietovyöryä ja omaa työarkeani.

TIETOTYÖLÄISEN AJANHALLINTA

Kenelle: Multitaskaavalle asiantuntijalle, joka haluaa oppia saamaan aikaan parempia tuloksia vähemmällä kuormituksella.

Mitä: Koulutuksessa opitaan yksinkertainen, mutta kokonaisvaltainen tapa suunnitella ja priorisoida omaa työtä. Fokus on oikeiden asioiden tekemisessä ja kuormituksen vähentämisessä, ei siinä, että ehtisimme tehdä yhä enemmän ja enemmän. Koulutus tarjoaa konkreettisia välineitä, ajatusmalleja ja käytännön vinkkejä, ja näitä harjoitellaan koulutuksen aikana käyttämään sekä yhdessä keskustellen että itsenäisesti työskennellen.

Toteutus: Kesto 1,5 h, lisäksi ennakkotehtävä + lisämateriaali. Voidaan toteuttaa etäyhteyksin tai livenä. Ihanteellinen ryhmäkoko alle 15 henkeä. Isommille ryhmille räätälöitävissä oma versionsa.

Hinta: Alk. 1300 e (etäyhteyksin)

Projektit & strategia

Projekti voi myös onnistua.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ TAI STRATEGIATYÖN FASILITOINTI

Projektiin tai suunnitelmaan ryhtiä? Paljon sidosryhmiä ja kokonaiskuva hukassa? Kukaan ei oikein tiedä, mihin tähdätään ja miksi? Tarjoamme pitkän kokemuksen siivittämänä sparrausta ja fasilitointia, viestinnällistä apua, tukea strategiatyöhön tai veturin koko projektillesi.

Ryhtiä projektiin ja tukea osaajille

Voittamon koulutusten takana on Inka, jolla on pitkä kokemus sisällöntuotanto- ja teknologiaprojekteista sekä moninaisista koulutuksista ja perehdytyksistä. “Inka kutsutaan paikalle, kun asiat ovat vähällä suistua raiteiltaan”.

Inka on työskennellyt journalismin ja kaupallisen sisällön parissa yli 20 vuoden ajan: tuottanut sisältöä, vetänyt tiimejä ja kehittänyt toimintatapoja. Esihenkilökokemusta Inkalla on yli 10 vuoden ajalta. Hän hyödyntää ketteriä menetelmiä ja puhuu sujuvasti niin sisältöä, tekniikkaa kuin liiketoimintaakin.

Työteho ja kuormituksen hallinta ovat Inkan ydinosaamista. Hän on tunnettu erityisen aikaansaavana, mutta haluaa ennen kaikkea auttaa tietotyötä tekeviä suorittamaan vähemmän, mutta oikeita asioita ja paremmilla tuloksilla.

Projektikokemusta esimerkiksi

  • Alma Media: konsernin CMS- ja web-CMS-projektin omistaja
  • Alma Media: tekoälyhanke Editin projektipäällikkö
  • Sukkela Media: toimituksellisen suunnittelujärjestelmä Plan Firstin tuotekehitys perustajatiimin kanssa
  • Schibsted Suomi: kaupallisen sisällöntuotannon yksikön lanseeraus & tuotteistus
  • Useita sisältö-, liiketoiminta- ja tuotekehitysstrategiaprojekteja
  • Henkilökohtainen blogi inkapartanen.fi

040 58 79 278 • inka@voittamo.fi